snickare stockholm

Sättet att bygga din egen egendom

En bostad är en investering i den långa loppet. För att detta ska triumfas kommer det att utstå i ett antal år, så det är viktigt att det hålls med personal. Om bara hur du kan trivas med ditt hem eller lägenhet på ett sätt som kommer att löna sig i den långa 24, kan vi ge fortsatta förslag. Våra staber har kompetensen att återställa kök och badrum. Reparationer. Får missödet varit något och där? Kom i kontakt med oss, och våra hantverkare kan göra med denna återställning. Självklart har vi varit i de senaste trenderna om inredning, vare sig det är matlagning, toalett eller något annat som är aktuellt självklart. Vi kan erbjuda en omfattande lösning som uppfyller kraven i en modern bostad snickare Bromma

Re byggnad Vi har omfattande kompetens inom ämnet ombyggnad. Känner man att ditt jobb är för stort och du får också chans att fånga? Bli av med människor, vi mästerar alla de element som är viktiga för en ombyggnad. Utöver detta snickeri utför vi också många experttjänster. Allt som kan behövas för att fräscha upp med. Målning och wallpaperinghardwood golv och golv slipning. Dessutom renoverar vi badrum och kök för att göra dessa färska. Vi utför alla rivningar och målar och återställer fasader. Bland vår personal finns också skickliga och kvalificerade elektriker och rörmokare, därför kan vi utföra säker VVS och elektrisk träning. Alla våra hushållstjänster är avdragsgilla enligt ROT. Är du på utkik efter en kompetent och serviceorienterad snickare i Stockholm? Så vi kan chatta på dina önskemål, ta kontakt med oss.

Ett citat kan erbjudas av oss utan kostnad. Hantverkare i Stockholm som ingår i tendenser Balkonger och terrasser. Vill du ha ett bra ställe att sitta och sola på varma sommardagar? Vi kommer att kunna hjälpa dig att bygga en balkong – från första nageln till sista planken. För komponenter. Våra snickare har kunskapen. Uteplats, yttre utrymmen, terrasser tillsammans med förlängningar – vi reparerar det. Våra snickare gör allt inom hantverkets ämne. Vi placerade kakel och golv, renoverade både kök och badrum, ställa in plattor, plantera golv. Vi utför kontrakt som är stora tillsammans med restaureringsuppgifter. Vi tar hand om arbetsgivare, privatpersoner och föreningar som är hyresgäst. Ny konstruktion. Mer kompakta projekt och mycket större – hyra oss för att rensa upp det.

Updated: December 31, 2017 — 3:08 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

snickare stockholm Frontier Theme